KING ELISABETH

King Elisabeth

Välkommen till min webshop. Jag är King Elisabeth och jag vill utmana kungarikets material och attityder. Det gäller bara för dig att våga bära och för mig att såga, hamra och blästra. Du behöver vackra ting och jag erbjuder dem här. Tänk på att färger varierar från skärm till skärm samt i olika ljus och att vissa smycken kan komma i naturliga färgvariationer.


Din älskades fingeravtryck

Din Älskades Fingeravtryck

Denna ring går ut på att jag i vax formar den ring ni vill ha i storlek bredd och höjd. Därefter modellerar vi fram en yta med hjälp av era fingrar vilket resulterar i en ring med respektives fingeravtryck på. Detta är en ring för er som gillar det lite annorlunda då det blir en subtil konstnärlig ring där fingeravtrycket utgör ytan.Därefter kan vi fatta stenar i ringen eller med klor. Vaxavtrycket gör ni antingen hemma själv då jag skickar med det material ni behöver. Eller så bokar vi in ett möte i min ateljé så gör vi det tillsammans. Denna ring har en uppstartsavgift på 500 kr som dras avpriset om ringar beställs.


Din egna design

Din Egna Design

Om ni har en vision om hur ni skulle vilja ha era ringar kan ni kontakta mig för att skissa vidare och beräknar vad det skulle komma att kosta. Jag arbetar nu med min egna kollektion men den är inte riktigt färdig än. Jag jobbar i de flesta material såsom guld, roséguld vitt guld, palladium och platina. Om ädelstenar önskas blir det etiska stenar i den mån de finns i de dimensioner ni önskar. Dvs ädelstenar som bryts i gruvor där arbetarna har bra löner och arbetsförhållanden. Så rita en liten skiss på er modell och maila mig på info@kingelisabeth.se. Jag plagierar inte andra modeller som finns att köpa ute i butikerna men vi kan nog hitta ett formspråk som passar just er.